Urban Catering

Limonade bar

In Europa is deze trend al in flinke opkomst, maar in nederland nog in de kinderschoenen. Maar er is niks lekkerder en verfrissender dan verse zelfgemaakte limonade om de dorst te lessen. Onze verse limonades worden gemixt met vers fruit en verse specerijen. Wij komen op je feest met 5 verschillende limonades met het makkelijkste tap gemak met onze leuke limonade dispensers. 

– Vanille en violet
– Watermeloen, aardbei en basilicum
– Peer, tijm en kaneel
– Komkommer en kiwi
– Zwarte bessen

Wat is er inbegrepen?

Onze limonade bar wordt geleverd met:

  • Stoere uitgifte van hout en vintage golfplaat
  • 5 verschillende limonades
  • Eco-disposable glazen, rietjes en servetten
  • Limonade dispensers en decoratie

Veel gestelde vragen

Wat kost het?

5 x 8 liter = € 200,-
Daarna €3 per liter

Al onze prijzen zijn exclusief transportkosten, personeelskosten en btw. 

Wat zijn de transport- en personeelskosten?

Transportkosten:
0 – 25 km: €0,50 per km
25 – 50 km: €1,00 per km
50 – 100 km: €1,50 per km

Personeelskosten: €25,- per uur per medewerker.

Glaswerk of herbruikbare glazen in plaats van disposable??

Dit is natuurlijk mogelijk. Wij rekenen voor glazen €0,35 excl. btw per glas. Geen glas maar wel duurzaam, dan kunnen wij zorgen voor herbruikbare hard plastic glazen. Kosten hiervoor €0,20 excl. btw per glas. 

Ook wat te snacken?

Natuurlijk hoort er bij een drankje ook een hapje. Wij kunnen naast onze dranken ook onder andere lekkere hamburgers, salades, table bites, hapjes, broodjes of een complete bbq verzorgen. Kijk voor alle mogelijkheden bij ons etensoverzicht.

Stoere foodtrucks of mobiele karren?

Het is mogelijk, we kunnen onze limonade bar ook serveren vanaf bijvoorbeeld onze gave scooterbar of uit een mooie omgebouwde volkswagen T1. Bekijk al onze foodtrucks en mobiele karren.

De lekkerste combinatie

Wafels

Na het eten of gewoon voor tussen door. Onze wafels worden vers op locatie gebakken en kunnen worden voorzien met heerlijke toppings

burger

Van alles wat!

Van licht naar donker, en van IPA tot Quadrupel. Met ons van alles wat concept stel je niemand teleur. Inclusief wijn en frisdrank.

S'Mores bar

Marshmallows, koekjes en chocolade, meer hoeven wij eigenlijk niet te zeggen over dit heerlijke, zoete en smakelijke gerecht.