Urban Catering

Koffie en thee

Niets is zo heerlijk dan op jouw feest je gasten een heerlijk kopje koffie of thee te kunnen aanbieden, zonder dat je er zelf op je eigen dag er iets voor hoeft te doen. Alles rondom de koffie en thee wordt je uit handen genomen, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken. Wij werken samen met de beste barista’s die hun eigen koffie serveren uit bakfietsen, Piaggio ape tot Volkswagen t1 busjes. 

Luxe uitstraling, luxe koffies, luxe verse theesoorten…..alles voor een geweldige ervaring voor jou en jouw gasten.

 

Wat is er inbegrepen?

Onze Koffie en thee concept wordt geleverd met

  • Gave uitgifte! Keuze uit Bakfiets, Piaggio ape of Volkswagen T1
  • Verschillende verse koffie en thee
  • Eco-disposable bekers, servetten en roerspaantjes

Veel gestelde vragen

Wat kost het?

Omdat wij werken met externe partners voor onze koffie en thee. Is het verstandig om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. 

 

Glaswerk of herbruikbare bekers in plaats van disposable??

Dit is natuurlijk mogelijk. Wij rekenen voor koffie en thee glazen €0,35 excl. btw per glas. Geen glas maar wel duurzaam, dan kunnen wij zorgen voor herbruikbare hard plastic bekers. Kosten hiervoor €0,20 excl. btw per beker. 

Ook wat te snacken?

Natuurlijk hoort er bij een drankje ook een hapje. Wij kunnen naast onze dranken ook onder andere lekkere hamburgers, salades, table bites, hapjes, broodjes of een complete bbq verzorgen. Kijk voor alle mogelijkheden bij ons etensoverzicht.

De lekkerste combinatie

Wafels​

Na het eten of gewoon voor tussen door. Onze wafels worden vers op locatie gebakken en kunnen worden voorzien met heerlijke toppings

burger

Van alles wat!

Van licht naar donker, en van IPA tot Quadrupel. Met ons van alles wat concept stel je niemand teleur. Inclusief wijn en frisdrank.

S'Mores bar

Marshmallows, koekjes en chocolade, meer hoeven wij eigenlijk niet te zeggen over dit heerlijke, zoete en smakelijke gerecht.