Catering met speciaal bieren in Mijdrecht!

Vanaf onze stoere uitgiftes van golfplaat en hout serveren wij een mooie selectie aan speciaal bieren bij jou in Mijdrecht. Door onze samenwerking met vooral kleinere en minderbekende brouwerijen is ons aanbod uniek. Wij brengen de smaaksensatie van speciaal bier naar jou en jouw gasten in Mijdrecht. Onze bier assortimenten bevatten speciaal bieren, maar ook wijnen, frisdranken en voor de pils liefhebbers een biertje die past bij hun smaak. Naast deze alcoholhoudende dranken schenken wij ook 0.0% bieren en wijnen, zo kan de BOB onder ons nog steeds meegenieten van een heerlijk drankje.

Maar wij doen meer…
Naast onze met zorg samen gestelde bier concepten is er keuze uit verse limonades, cocktails, mocktails, sapjes, koffie en thee. Al onze concepten zijn los af te nemen maar natuurlijk is het ook mogelijk deze te combineren met elkaar.

Ook wat te snacken?
Natuurlijk hoort er bij een drankje ook een hapje. Wij kunnen naast onze dranken ook lekkere table bites, bbq bites,  hamburgers, pokebowls, saladshakers, tosti’s en broodjes verzorgen. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een aantal cateraars uit Mijdrecht en omgeving die vanuit stoere mobiele karren, foodtrucks en buffetten de lekkerste gerechten voor u bereiden.